maanantai 13. syyskuuta 2010

Ensimmäinen osa koulukirjoistani on vihdoin saapunut! Neljä viidestä kirjasta on englanniksi. Oh my, toivottavasti niissä kirjoissa on paljon kuvia...;-)

Aamun ajotunti sujui alltså helt okej. Yhtään kartiota ei kaatunut tänään ja alan tykätä omasta ajohevosestani. Kiva saada vähän henkilökohtaisempi kontakti nyt, kun jokaisella kerralla tekee töitä saman hevosen kanssa. Tällä viikolla ryhmäni on vastuussa reservihevosista eli niistä, jotka pitää liikuttaa tuntien ulkopuolella. Mulla ei oikein ole aikaa jäädä koulun jälkeen ratsastelemaan, aion siis käyttää ruokikset siihen. Tänään ei ollut yhtään ratsastettavaa, vietin siis ruokiksen Ninan kanssa juoruten ja kahvitellen, varsin mukavaa.

Iltapäivän oppituntien aiheena oli "tänder och munhåla", opettajana eläinlääkäri Sara Nymann, joka on siis aivan super. Tällaisten oppituntien jälkeen vahvistuu tunne siitä, että olen löytänyt oman paikkani. Taas ollaan opittu uutta; tulevaisuudessa, jos tulen tekemään töitä nuorten hevosten kanssa, ymmärrän koska ja miksi ne ovat arkoja suusta, mihin asioihin kiinnittää huomiota ja mistä tietyt ongelmat voivat johtua. Mutta, kaikkea mielenkiintoista seuraa se työläs opiskeluosa, nyt pitäisi muistaa mitkä hampaat puhkeavat missä iässä ja nimi kaikille 42 hampaalle...

Tämä ilta piti omistaa opiskelulle, toistaiseksi se on mennyt syödessä, lorviessa ja pyykkiä pestessä. Kyllä mä vielä, kohta ihan pian. Pusun ratsastin jo aamulla, 7.15 istuin hevosen selässä todetakseni, että maneesissa oli irtohypytyskuja pystyssä... Sain siis ratsastaa maastossa - tihkusateessa - klo 7.15...

1 kommentti:

  1. Ai että, ei yhtään kadehdituta toi 7.15 tihkusademaasto :D
    tosin ei oma aamukaan mikään hirveän ruusuinen ollut - klo 5.30 on vielä kovin pimeää ja kylmää, varsinkin sateisella säällä... Tosi kiva ajella töihin, kyllä taas kiinnosti!

    VastaaPoista