perjantai 3. syyskuuta 2010

Aamun ajotunti ei ollut edeltäjänsä kaltainen menestys. Hevosen nimi oli Isur, se oli kiltti ja nätti mutta kuski oli tänään vähän jäässä. Ajettiin siksak-kuviota, ajoin lukuisia kertoja kartion reunan yli mutta yksikään kartio ei kaatunut - jos kaataa 3 kartiota tunnin aikana joutuu leipomaan ;-)

Ajon jälkeen oli sitten 3 tunnin tauko. Kävin rentoutumassa ruokakaupassa ja koulun ravintolassa syömässä; koululla ei ole varsinaista ruokalaa, vain se Kungsgårdin ravintola. Sieltä saa kyllä oppilasalennusta mutta 6e on silti liikaa, käyn siis siellä vain poikkeustilanteissa. Tänään oli hyvä poikkeustilanne ja lounas sattui olemaan buffet eli "syö ja juo niin paljon kuin jaksat!". Arvatkaa paljonko jaksoin...?

Iltapäivällä oli Susan Gielenin ja Peter Erikssonin (toivottavasti edes joku tuntee nimeltä, todellisia ruotsalaisia guruja omissa lajeissaan!) klinikka siitä, miten nuorta hevosta koulutetaan ikävuosina 3-6. Klinikan ajatus oli loistava, toteus puolestaan tuntui varsin suunnittelemattomalta; malliratsukot ei oikein tienneet mitä piti tehdä ja koska, äänentoisto oli mitä oli ja klinikka kesti 40 min pidempään kuin oli suunniteltu  - 2 h 40 min on pirun pitkä aika seistä (oli kuulemma epäkohteliasta edes yrittää istua) jääkylmässä maneesissa...

Huomenna ensimmäinen vapaapäivä, noh, 22 päivään. Mutta kuka noita nyt laskee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti