keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Hullut opettajat :-)

Betadinehaude on herättänyt keskustelua viime perjantaisen päivityksen jälkeen. Huomasitteko neutraalin asenteeni, kun mainitsin asiasta? ;-) Todellisuudessa nousin itsekin barrikaadeille kun opettajamme oli betadinehaudetta vastaan - voi jee, niitä hauteitahan mä olen koko pienen ikäni vääntänyt niin kotona kuin klinikalla jolla olin aikanaan kestöissä. Lupaan keskustella asiasta opettajamme kanssa nyt perjantaina ja palaan sitten asiaan.

Eilen lähti matkaan tieteellisestä artikkelista (? = vetenskaplig artikel) tehty referaatti ja analyysi. Referaatista tuli hyvi, analyysistä aivan roskaa. Palautin tosiaan myös ne ilmastointitehtävät silloin maanantaina.

...aika monenlaista osaamista meiltä odotetaan ja se tuntuu välillä hullulta, mutta yhtä hulluja taitavat olla meidn tehtäväänsä koko sydämellään omistautuneet opettajamme. Sain nimittäin jo nyt palautteen ilmastointitehtävästä; palaute oli lähetetty eilen klo 21.53. Yhtälailla olin saanut viestin että referaatti on tullut perille - tämä viesti oli lähetetty klo 7.04.

1-vuoden hippologien satulahuone

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti