sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Hei, Sinä joka juuri olet saapunut hippologiblogiin!

Nyt olen toivottavasti onnistunut avaamaan blogini kaikille kommenteille. Kuinka moni oikeastaan vieraileekaan täällä? Nyt toivoisin, että Sinä joka juuri olet saapunut blogiini, jättäisit kommentin. Nimellä tai nimettömänä. Onko jotain erityistä, mitä haluaisit lukea Hippologiblogista? Nyt on sana vapaa!

(Ai miten kommentoidaan? Tämän päivityksen alareunassa lukee kommenttien määrä esim. 2 kommenttia. Klikkaa sitä. Eteesi aukenee ruutu johon sopii kirjoitella. Sen jälkeen sinun tulee valita "Kommentti nimellä" ja sieltä joko Nimi tai Nimetön. Lopuksi vahvistat kommentin lähettämisen kirjoittamalla ruutuun annetut kirjaimet. Tekninen tuki osoitteessa kati.ojala@virpi.net)

16 kommenttia:

 1. tää on sikahyvä blogi ja viime postaus (se ruokintajuttu) oli kiva

  VastaaPoista
 2. Yksi vakkarilukija ilmoittautuu. :) Koko koulutusohjelmanne on niin jännittävä, että ihan kaikenlaista arjen kuvailua tykkään lueskella!

  VastaaPoista
 3. Eksyin tänne Hevostalli.net:in seniori- osion puolelta kun joku kehui blogiasi ja oikeassa oli, tämä on todella mielenkiintoinen! Kaikki asiat liittyen koulutukseesi ja hevoselämään ulkomailla ovat kiinnostavaa luettavaa. Mikäli mahdollista, kuvat arkirutiineista ja elämästä siellä värittäisi mukavasti tekstejä. Joka tapauksessa, mukava blogi!

  VastaaPoista
 4. Minä! Erittäin mielenkiintoista lukea koulutuksestasi ja muutenkin elämästäsi toisen maan hevoskulttuurissa. Kuvia olisi kiva nähdä paikoista enemmän. Jatka samaan malliin bloggailua :)

  VastaaPoista
 5. Ilmoittaudun ja yhdyn edellisiin, tosi mielenkiintoinen blogi :)

  VastaaPoista
 6. nuormpi anti-facebook k-täti täällä seurailee k-tyttönsä edesottamuksia ;)

  VastaaPoista
 7. Heipähei!

  Yritin jo kerran aiemmin kommentoida, että kiva kun jaksat kirjottaa blogia, koska tätä on todella mielenkiintoista lukea! Se kommentti ei tainnut koskaan tulla perille, mutta edelleen tätä on mukava lukea ja kirjoitat hyvin. Toivottavasti jatkat samaan malliin ja Kiitos!

  VastaaPoista
 8. Minäkin oon blogia ajautunut lukemaan hevostalli.netin suosituksesta, koko opiskelukuvio, asuminen ulkomailla jne. on mielenkiintoista! Ite opiskelen Suomessa agrologiksi (ei hevos- vaan ihan yleis-), ja opintojen erot ja yhtäläisyydet kiinnostaa.

  VastaaPoista
 9. Itsekin eksyin tänne kun tuttu suositteli.. ja koukkuun jäin. :) Jopa nuo arkipäiväsi ovat mielenkiintoista luettavaa!

  Kiitokset että jaksat noiden kaikkien kiireidesikin keskellä pyörittää tätä blogia, itse seuraan ainakin suurella mielenkiinnolla koulutuksesi edistymistä. :)

  VastaaPoista
 10. Vakkarilukija täällä. Olisi mukava kuulla vielä enemmän teidän lukujärjestyksestänne tällä hetkellä ja kuvauksia vaikkapa ratsastustunneista, millaisia asioita harjoittelette. Ja myös kiinnostaisi kuulla teidän kotitallin kuulumisia, millaisia siellä päivärutiinit kun kilparatsastaja kyseessä.

  VastaaPoista
 11. Vakkarilukija tääläkin, koukutuin heti tämmöiseen ainakin osittain herkullisia tietopaloja tarjoavaan blogiin. Toivottavasti jaksat ilahdutella jatkossakin!

  VastaaPoista
 12. Blogiasi on kiva lukea. Voisitko joskus kertoa oppimiasi asioita tarkemmin, vähän niinkuin vinkkien muodossa meille lukijoille.

  VastaaPoista
 13. Itsekin luen blogia aktiivisesti, tykkään kovasti! Opiskelusi kuulostaa mielenkiintoiselta, joten toivoisin vaan paljon siihen liittyviä juttuja, niistä arkisemmistakin asioista. :D

  VastaaPoista
 14. Olin lukevinani, että sinulla on oma hevonen..? Saisiko siitä jonkinlaista esittelyä? :)

  VastaaPoista
 15. Todella ihanaa luettavaa, osaat tehdä mielenkiintoisia tarinoita. Kiitos lukuhetkistä.

  VastaaPoista