sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Tallivuorot

Ensimmäinen kouluviikko ohi ja vietän vapaata viikonloppua. Taisin jo aikaisemmin mainita, että olemme itse jakaneet tallivuorot ja ryhmät. Ei ollut ihan helppo tehtävä!

Meitä on täällä 15 kolmosvuoden hippologia. Aamutallissa meitä on 3 + 2 stipendiaattia. Jokaisella opiskelijalla on aamutalli kerran viikossa (+ viikonloppu heillä joilla on viikonlopputalli) - ryhmät on numeroitu: 1-5. Muut tallivuorot tehdään 5:n hengen ryhmissä - ryhmät on nimetty värien mukaan: sininen, vihreä, keltainen. Jokaisella ryhmällä on koko viikon sama vuoro seuraavista tehtävistä: tarhavaihto kl 10, lounas kl 12 tai tarhavaihto kl 14. Lisäksi joka kolmas päivä on iltapäivätalli (perjantain iltapäivän tekee viikonloppuryhmä). Viikonlopputalli on luonnollisesti joka kolmas viikonloppu. Lisäksi meidät on jaettu kahteen ratsastusryhmään, A ja B.

Sekavaa? Kyllä! :-) Olen siis ratsastusryhmässä A, sinisessä talliryhmässä ja aamutalliryhmässä numero 2. Kuluneella viikolla tein kl 10 tarhavaihdon jokapäivä, aamutallin keskiviikkona ja iltapäivätallin maanantaina ja torstaina. Tulevalla viikolla teen lounastallin joka päivä, aamutallin tiisaina ja iltapäivätallin keskiviikkona. Lisäksi olen viikonlopun tallivuorossa. Viikon kuluttua meidän on tarkoitus istua alas ja arvioida, että toimiiko tämä systeemi. Toistaiseksi vaikuttaa hyvältä.

(C) Camilla Blomberg

Perjantaina raikkaassa kaatosateessa ratsastimme maastossa yhdessä uusien strömsholmalaisten eli toisen vuoden hippologiopiskelijoiden kanssa. Meille on lanseerattu oma kummi-systeemi. Jokainen meistä kolmosista on kummi yhdelle tai kahdelle kakkoselle. Ajatus on, että kummille voi soittaa kun tulee ongelmia, kun on jotain kysyttävää tai íhan muuten vaan. Tutustuaksemme kummilapsiimme ratsastimme ulos. Mukava reissu, sateesta huolimatta - sää on ainoastaan pukeutumiskysymys. Perjantain päätteksi sain kokeilla Strömsholmassa koeajalla olevaa estehevosta, jostai toivottavasti tulee uusi estehevonen meille hippologeille. Phi For Fun on 7-vuotias (i. For Feeling ei. Cortez) ruuna jolla säkäkorkeutta on 187 cm (!!). Täydellinen minulle, jolla pituutta on 180 cm. Ei näytä lainkaan suurelta kuvassa, eihän? :-)

1 kommentti:

  1. Olipa hauska juttu tuo sinun turvallisuusopetuksesi, olisipa saanut olla paikalla näkemässä. Ja hienoa luettavaa kaikki muukin, kiitos.

    VastaaPoista