maanantai 25. kesäkuuta 2012

Juhannus ja viikonloppuretki Saksaan

Joko te olette selvinneet juhannuksesta? ;-)

Hetkittäin, kun ehdin oikein pysähtyä ja ajatella, täytyy ihan itsekin todeta kuinka tapahtumarikasta kesää vietän! Juhannuksesta tuli täydellinen; ihanat ystäväni Nina ja Gabriella olivat luonani kylässä, syötiin hyvää ei-perinteistä-juhannusruokaa ja juoruttiin yötä myöten. Oli ihanaa vaihtaa kuulumisia pitkästä aikaa - ja vielä paremmalta tuntui juhannuspäivänä kun ei tarvinnut oksentaa kottikärryyn kuten kuulin kollegoideni tehneen.

Juhannus ála hippologit

Luokkakaverini Gabriella on saanut kesäksi töitä Saksasta eräältä estetallilta. Ja minähän olen aina valmiina uusiin seikkailuihin, lähdin siis kuskiksi ja maskotiksi. On kiva kokeilla asioita mitä ei ole ennen tehnyt! Lähdimme matkaan lauantaiaamuna. Reitti kulki siis etelä-Ruotsista sillan yli Tanskaan ja Rodbyn satamasta lautalla yli Saksaan. Talli sijaitsee n. 80 km Hampurista ja iltapäivästä olimme perillä.Valmiina lähtöön!

Perillä Saksassa!

Ilta meni majoittuessa ja illallista syötiin tallin omistajien kanssa. Yö nukuttiin paremmi  kuin hyvin, väsytti aika lailla koko päivän ajamisen jälkeen. Sunnuntaina kierreltiin Hampurissa. Valitettavasti vettä satoi kaatamalla ja suurin osa kaupoista oli kiinni, mutta päärautatieasema oli todellinen ostoskeskus! Iltapäivästä oli sitten aika istua junaan ja aloittaa paluumatka kotiin. Hampurista kulkee suora juna Kööpenhaminaan ja sieltä vaihdoin junaa, sillan yli Ruotsiin ja kymmenen aikaan illalla olin perillä.


HampuriLounastamassaLähtökahvit!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti