perjantai 22. kesäkuuta 2012

Toinen kesätyöviikko

Toinenkin kesälomaviikko meni hävyttömän nopeasti. Maanantain olin vapaalla. Lounastin Ninan kanssa ja illalla grillasimme porukalla täällä kotitallilla. Tiistai-keskiviikko-torstai meni ratsastaessa; hyppämisimme jumppasarjaa maneesissa ja trimmasimme kouluratsastusta nurmikentällä auringonpaisteessa. Torstai-iltana lähdimme kilpailuihin 4 hevosen kanssa; kyseessä oli kaksi 4-vuotiasta ja kaksi kokemattomampaa "aikuista" hevosta, kaikki hyppäsivät 100 cm:n luokan kunnialla.

Tänään perjantaina (juhannusaattona...) vietimme aamupäivän kisoissa 6 hevosen kanssa. Kaatosateessa, tietysti kun on kerran juhannus. 5-vuotiaat hyppäsivät 120 cm:n luokassa ja sen verran piti kiirettä että me 3 hevosenhoitajaa juoksimme reipasta tahtia hevosrekan ja verryttelyn välillä.

Juhannus on Ruotsissa hyvin samanlainen kun Suomessa (juhannuskokkoa ei täällä tosin ole, kokkoa poltetaan jo vappuna). Itse olen lähdössä ystäväni kanssa viikonlopuksi pienelle roadtripille Saksaan - juhannus kulunee siis rauhallisissa merkeissä kun auto on tarkoitus startata klo 6.00 juhannuspäivänä.

HAUSKAA JUHANNUSTA KAIKILLE!
Tällaiselta näyttivät jäätelöannoksemme paikallisessa jäätelöbaarissa toissailtana. Nam!

1 kommentti:

  1. Raskas työ kai vaatii kaloripitoiset huvit....
    Hyvää kesää.

    VastaaPoista