sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

KESÄLOMA

Toinen vuosi hippologisessa on nyt virallisesti ohi! Vuosi on ollut hektinen, siitä ei pääse yli eikä ympäri. Täydestä vauhdista laskeuduttiin viimeisen kouluviikon erilaiseen ohjelmaan. Keskiviikkona oli oma vuoroni kierrätää pääsykoelaisia pitkin Strömsholmaa ja meillä oli oikein onnistunut päivä. Toivottavasti oman ryhmäni tytöt pääsevät kouluun!

Camillan luona valmistautumassa illalliselle!

Torstaina olimme koko luokan voimin ravintolassa syömässä. Se oli virallisesti viimeinen ilta kokonaisena luokkana; perjantaina lähti suutrin osa luokasta kotia kohti ja ensi syksyny 15 meistä jatkaa opintojaan Strömsholmassa, 7 Flyingessä.


Perjantaina oli sitten päättäjäiset. Aamutallin jälkeen kotiin suihkuun ja mekko päälle. Perjantai sattui olemaan koko syksyn kylmin päivä, hampaat kalisten seisoimme kuvattavina valkoisen maneesin edustalla. Stipendienjako tapahtuu vasta ensi viikolla Strömsholm-kilpailujen yhteydessä, päättäjäisissä lounastimme yhdessä henkilökunnan kanssa ja kuuntelimme puheita. Lounaan jälkeen kukaan ei olisi halunnut lähteä pois - onneksi meillä on vielä vuosi jäljellä!!


Lauantaina oli vuorossa matka Nynäshamniin. Hevoseni Alex loukkasi jalkansa muutama kuukausi sitten, eikä ole vieläkään oikein toipunut. Alex saa siis unelmien kesän laitumella yhdessä 3-vuotiaan Bettyn kanssa. Laidunkauden päätyttyä haen Alexin takaisin kotiin - laitumen pitäisi parantaa isommatkin vammat!


Sunnuntaina oli kilpailujen aika! Minä luokkatoverimme Camilla saimme pitää estehevosemme yhden ylimääräisen viikon voidaksemme päättää kouluvuoden estekilpailuihin. Kaatosateessa ratsastimme 110 cm ja 120 cm. Minun ja RS Arwenin tulos oli yksi tiputus 110 cm- luokassa. Seuraavaan luokkaan sain aikaiseksi paljon paremman peruslaukan ja Arwen oli heti mukana - puhdas rata hyvään aikaan ja 6. sija yli 60 lähtijästä. Arwen oli innoissaan kunniakierroksella, se tiesi tehneensä hyvän työn.

Huomenna päästämme kouluhevosemme laitumelle ja sitten on vuorossa KESÄLOMA. Onneksi saame palata kouluun syksyllä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti