lauantai 7. heinäkuuta 2012

Tilannekatsaus

4 viikkoa Skånessa takana. Aika kuluu pelottavan nopeasti - nyt on 3 viikkoa jäljellä, ja sitten on suuntana Suomi ja äidin ruokapöytä :-)

Päivät kuluvat edelleen tallitöissä ja hevosen selässä. Viikko sitten olimme kilpailuissa, rekkaan pakattiin 6 hevosta (3 kpl 5-vuotiasta oria...), 3 hevosenhoitajaa ja 1 ratsastaja. Oli hauskaa olla hetki siinä kisahoitajan roolissa. Tänä viikonloppuna alkaa Falsterbo Horse Show, kesän suurin kilpailu. Minä vastaan siitä, että talli ja hevoset tulee hoidettua kotona, ja ajan Falsterbohon sitten aina tilaisuuden tullen. Pitäkää peukkuja tallimme hevosille! Tallin kotisivuilta löytyy osallistuvien hevosten tiedot.Mitä te haluaisitte että kirjoitan näin kesäloman aikana? Blogi kuvaa yleensä koulua ja elämää koulun ohella, mutta mitä kirjoittaisin teille näin kesäaikaan?

3 kommenttia:

 1. Minusta aina on kyllä hurjan kiinnostavaa lukea erilaisia näkökulmia ja ajatuksia ratsastuksesta, jalostuksesta, ruokinnasta ynnämuista hevoselämän peruskuvioista - esimerkiksi ajatuksia nuorten hevosten ratsastuksesta. Voisi olla myös kiinnostavaa lueskella näin PM-kilpailujen jälkimainingeissa ajatuksia siitä, kuinka hevosharrastajan urapolku Ruotsissa eroaa Suomen systeemeistä. Harrastetaanko Ruotsissa erilailla jo ponityttö-ikäisenä? Miksi Suomessa ollaan vieläkin vähän jäljessä monista muista Euroopan maista? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! Tästä riittää varmasti jutunjuurta! :)

   Poista
 2. Vähän samanlaista ajattelin pyytää ku "lukija" eli ratsastuksesta ja ruokinnasta ois kiva lukea juttuja ja myös siitä mitäs sä oikein teet yleensä sun kesätyöpäivinä. :)

  VastaaPoista