keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Strömsholmkilpailut

Takana on uskomattoman ihana ja tapahtumarikas viikko Strömsholmkilpailuissa. Mistä sitä edes aloittaisi!

Maanantaina, kuten kuvista näitte, olimme istuttamassa kukkia. Niitä tuli yksi kuorma-autollinen eli istutettavaa riitti, mutta kyllä sekä koulu- että esteradasta tuli hieno.

Tiistaina oli Ruotsin kansallispäivä ja sitä juhlittiin suuresti Stora Ekebyn ratsastuskoululla. Olimme luvanneet järjestää "jonkin hauskan ohjelmanumeron". Tulos oli Suomi-Ruotsi maaottelu esteratsastuksessa, 6-bars korkeushyppykilpailu. Häviöllehän siinä sitten jäätiin, mutta tyylikkäitä oltiin jos ei muuta! Kuvassa ei valitettavasti näy Suomi-aurinkolasit jotka oli teipannut kypärääni...


Keskiviikko ja torstai oltiin täysipäiväisesti auttamassa kilpailuissa. Rakentamassa rataa, toimihenkilöinä, shoppailemassa, after ridessa iltaisin...

Rataa rakennettiin TYYLILLÄ


Strömsholmin linna, radanrakennus ja hyviä ystäviä!
(C) Marie Rymans blogg
Perjantai-iltana herkuteltiin grillibuffetilla kisapaikalla ja sen jälkeen tanssittiin ravintolateltassa koko ilta ja yö. Hevosihmiset osaavat pitää hauskaa, sitä ei voi kukaan kiistää!

Grillibuffet ja aika hieno näköala!
(C) Camilla Blombergs blogg
Lauantaina ehdittiin enemmän katsella messualuetta ja tehdä muutamia pieniä hankintoja...
Sunnuntai oli hieno päivä! Sain kunnian olla yksi 7:stä Strömsholman opiskelijasta jota muistettiin stipendillä. Oma stipendini oli Krafftin sponsoroima, perustelussa mukaan olen opintojeni aikana osoittanut suurta ymmärrystä siitä miten hevosia tulee ruokkia, niin teoreettisesti kuin käytännön tasolla. Seminaariaineeni oli osoittanut suurta tietotaitoa ja siitä hyvästä meitä muistettiin 2500 kruunun suuruisella stipendillä. Stipendin vastaanotettiin kilpakentällä.

Kaikki stipendiaatit

Stipendin saaneet hippologit; Emelie, minä, Angelica
(C) Camilla Blomberg
Sunnuntainailtana vietin kauden päättäjäisiä ratsastusryhmieni kanssa. Ratsastuskoululla on kesäloma, oppilaat ja hevoset saavat levätä, ja syksyllä palataan asiaan. Oppilaani muistivat minua ihanilla lahjoilla ja vastapalvelukseksi vein viimeisen ryhmän uittamaan hevosia järvenrantaan:Mikä viikko! Maanantaiaamuna pakkasin auton kattoa myöden täyteen ja 6 tuntia myöhemmin saavuin etelä-Ruotsiin. Seuraavat 7-8 viikkoa olen kesätöissä paikallisen esteratsastajan luona - sama paikka jossa tein töitä enne hippologiopintoja. Tarinat siis jatkuvat kesälomankin aikana!

2 kommenttia:

  1. Ihan uteliaisuudesta: millaisia korkeuksia ylititte six barissa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huikeisiin korkeuksii ei tällä kertaa päästy ;-) Voittaja taisi hypätä 140 cm, minä tiputin 120 cm:ssä ja joukkuetoverini jo alle metrissä.

      Poista