tiistai 19. lokakuuta 2010

Tänään mulla oli viikon viimeinen tallivuoro, koska olen vaihtanut tallivuoroja yhden luokkakaverin kanssa. Nyt mulle jää enemmän aikaa auttaa kotona, kun 6 hevosta kilpailee Breedersseissä. Samalla tein itselleni todelliset killerit vaihtamalla vielä yhden viikonlopun kun kaveri pyysi, kahden viikon kuluttua alkaa 8 päivän talliputki. Ei siinä muuten mutta ne AAMUT! Aulangolla teki helposti 20 päivää putkeen...

Tänään olen pitänyt elämäni ensimmäisen esitelmän ruotsiksi, kun esitelmöin luokalle tekemäni tiivistelmän siitä artikkelista, mikä käsitteli este-ja kouluhevosten pelkoreaktioita. Meni hyvin. Oikeastaan todella hyvin. Ja yllättävän vähän kielioppivirheitä.

Iltapäivällä pesin Olofin kisahevosia ja nautin iltapäivästä hevosenhoitajana. Vaikka koulussa on kivaa niin ajoittain sitä kaipaa aika paljon entistä elämäänsä, kun oli aikaa ratsastaa, nukkua ja syödä terveellisesti. Ja olla mukana kisoissa - juttelin yhden luokkakaverin kanssa joka oli hevosenhoitajana mm. Pekingin olympialaisissa ja tultiin tulokseen, että voi vitsi kun on ikävä sitä "livet på tävling".

Huomenna on kengityskoe ja voin jo nyt sanoa että se EI tule menemään läpi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti