sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Perjantain M-kemut olivat varsin onnistuneet. Militär-pukuni oli varsin vakuuttava ja hauskaa oli, vaikka porukkaa olisi voinut olla enemmän. Kotiinkin pääsin suunnilleen hyvissä ajoin...

...todetakseni lauantaiaamuna klo 7.15 että tallissa on pieni vesivahinko. Yksi hevosista oli hajoittanut juoma-automaattinsa, joka oli sitten suihkuttanut vettä ilmeisesti koko yön siihen asti että kaivo viimein oli tyhjentynyt. Lattialla oli siis 5-7cm vettä, koko 12 hevosen tallissa. 7.15 lähti Olofille tekstaria että tuleppas talliin kun heräät. Tunnin verran me lakaistiin sitä vettä ulos ja viemäreihin. Ennen yhdeksää mä lähdin Pusun kanssa kilpailuihin, hypättiin ainoastaan 100cm tuloksella 4 virhepistettä. Ei mikään erityisen hyvä rata noin muuenkaan.

Saavuttuani kotiin oli suurin osa karsinoista kunnossa; kaikki märkä puru pois ja uutta oli tuotu tilalle. Se tarkoittaa n. 48 kottikärryllistä uutta purua ja melkein saman verran pois. Sitten olikin jäljellä vain loppujen hevosten tarhaus, toisen tallin siivous, orien haku laitumelta ja 7 hevosen ratsastus. Me niin sanotusti jobbade på ja oltiin seiskan jälkeen illalla valmiita tallista. Vesivahingon sotkettua kaikki suunnitelmat aloitettiin Olofin kanssa myös sunnuntaiaamu varsin aikaisin ja painettiin hommia kuin pienet eläimet. Kun talli joskus iltapäivällä oli valmis ja Breeders-hevoset (ne jotka kilpailevat Flyingessä tällä viikolla, vuoden isoimmat ja tärkeimmät kisat joihin on kvaalattu koko vuosi!) liikutettu mä juoksin suihkun läpi autoon ja nokka kohti Flyingeä.

Flyingestä otin kyytiin Johannan ja Jessican. Hurautettiin Malmöön ja vuorossa oli "Ilta valokuvamallina". Oltiin siis studiolla, missä meidät meikattiin ja valokuvattiin. Ensin ajettiin tietysti väärälle studiolle, jonka jälkeen taksikeskuksen setä ohjeisti meidät oikeaan paikkaan (että löytyy niin kilttejä ihmisiä jotka tollai auttaa!) ja saavuttiin paikalle ainoastaan 25min myöhässä. Kukaan ei ollut kertonut että hiukset pitää laittaa itse, mä en ollut lainkaan valmistautunut... Mun meikkauskin oli vähän niin ja näin ja valitettavasti kuvista ei tullut mitään mestariotoksia. Ostin yhden muistoksi, lataan sen tänne kunhan ehdin.

Kotona olin sunnuntaina puoli yhdentoista aikaan illalla ja suoritin pakonomaisen imuroinnin - tuntuu että mä aina imuroin yöaikaan! Pakkasin koulurepun, nukahdin heti kun pää osui tyynyyn herätäksen 5.30 ja 6.30 olin reippaana aamutallissa Flyingessä. Ja kummallisinta on, että mua ei väsytä!

Tällä viikolla siis tapahtuu kun Sveskt Avel & Sportchampionat sekä Breeder's Trophy valtaa Flyingen! 650 hevosta, hevoshuutokauppa, expoalue myyjineen ja vuoden pirskeet lauantai-iltana.

Breeders!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti