perjantai 30. maaliskuuta 2012

Kuvapommi


Tässä on Strömsholman tallikissa Allan. Allanilla on aika raskas työ, välillä täytyy ottaa päikkärit auringoss, että jaksaa ;-)


Tänään hippologeilla on ollut 3 tunnin aivan ihana liiketalouden luento. Arne Olofsson on expertti mitä tulee oman yrityksen perustamiseen ja nyt meille on idioottivarmasti selvitetty kirjanpito ja sijoittaminen. Liiketalous on mun juttu! Uusi ura tilintarkastajana...?

 Niin, meillä tosiaan katosi sitten sähköt keittiöstä. Ainoastaan keittiöstä. Vika ei ollut sulakkeissa ja mitäänhän sille ei ennen sähkömiehen tuloa voitu tehdä. Jääkaappi-pakastin oli saatava johdon päähän, niinpä meillä viriteltiin jatkojohtoja pitkin taloa. Jääkaappi, kahvinkeitin ja leivänpaahdin saatiin toimintaan. Kyllä heppatytöt keinot keksii!Tällainen näkymä meillä oli muutama aamu sitten kun avasin ulko-oven. Kuvassa on ratsastuskoulun tuntiponi Julius, joka yön aikana oli livistänyt karsinastaan ja päätynyt meidän etupihallemme. Joka heppatytöt unelma; löytää poni puutarhasta!


Ja lopuksi; vuokraemäntämme/työnantajamme oli jättänyt aivan ihanan pääsiäistervehdyksen ulko-oven taakse. Pienet asiat piristävät päivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti