torstai 15. maaliskuuta 2012

Hiljaiseloa

Hej hopp! Hiljaiselo blogissa on johtunut ainoastaan siitä, että jokainen vapaa minuutti on vietetty kouluutehtävien parissa. Nyt alkaa näkyä valoa tunnelin päässä, luulisin.

Eniten aikaa on vietetty seminaariaineen seurassa. Se on viiden opintopisteen kokoinen eli kurssi suunnitelman mukaan 85 tuntia lukujärjestyksen ulkopuolella. Rehellisesti täytyy todeta että ihan 85 viittä tuntia siihen ei ole tullut käytettyä... Aiheeni on hevosen magnesiumintarve. Koska opiskelemme yliopistossa on käytössä tietellinen kirjoitustapa ja nyt ainakin minulla on todella viha-rakkaus-suhde noiden tieteellisten artikkelien kanssa. Lisää aiheesta kun aine on täysin valmis!

Pedagogiikan lopputyö on valmis. Se ei ollut erityisen laaja, tehtävissä piti analysoida itseään ja johtamistyyliään kurssikirjallisuuden pohjalta. Jokainen meistä on ollut tallimestari yhden viikon eli saanut kokeilla sitä "pomon paikkaa".

Liiketalous (tai paremmin yritystalous) alkoi maanantaina. Parin tunnin ajan puhuttiin kirjanpidosta, laskettiin debittejä ja kredittejä. Tulenkohan ikinä oppimaan noita termejä suomeksi...? Tämä talous saattaa olla mun juttu, olen aina ollut ystävä numeroiden kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti