perjantai 28. lokakuuta 2011

Uusi jakso, uudet kujeet

Toivottavasti kaikki ovat ilahduttaneet itseään videolla, joka näkyy tuossa edellisessä päivityksessä. Kun katsoo 125-litran paperipussit päässä tanssivia hippologeja pitäisi edes vähän hymyilyttää...;-)


Kuvassa kuluneen viikon lukujärjestys. Nyt olemme aloittaneet toisen jakson ja puolet porukasta on lähetetty harjoittelupaikkoihin ympäri Ruotsia. Me jotka olemme jäljellä ratsastamme enemmän ja teemme tallia enemmän. Päivistä tulee pitkiä ja ajoittain rankkoja, mutta kukaan ei valita; tämä on sitä hevosalan todellisuutta ja ratsastaahan me haluamme!

Aloitin vahvasti nukkumalla pommiin maanantaiaamuna... Aamuruokinta on siis klo 6.30 ja klo 8 aikaan pyritään olemaan tallista valmiita. Jos otetaan esimerkiksi vaikka tuo keskiviikkopäivä: 6.30-8.00 aamutalli. 8.30-9.30 ratsastimme ensimmäisen tunnin, kouluratsastusta aiheena pohkeenväistö. 10.15-11.15 ratsastimme estehevosilla, sileällä työskentelyä tavoitteena saada hevoset rennoiksi ja irtonaisiksi. 11.30-12.00 lounastallivuoro. 12-13 lounastauko; ihan kokonainen tunti! Klo 13-15 oli esteratsastuksen teorian tentti. Itse olin paikalla viimeiseen minuuttiin asti. Päivän päätteeksi tallivuoro, sitten maneesiin harjoittelemaan ja filmaamaan kuuluisaa tanssiamme, ja sen jälkeen kotiin ratsastamaan oma hevonen. Yleisimmin päivät päättyvät 18-19 välillä; sitten kun kaikki on ratsastettu, talli valmis, hevoset harjattu ja varusteet puhdistettu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti