keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Kiireiset viikot?

No, ehkä ei niin kiireiset - mutta tapahtumaa täynnä! Mitäs kaikkea tässä on ehtinyt viimeisten viikkojen aikana tapahtunut?

Yhden viikonlopun vietin Västeråsissa. Äiti oli kylässä ja viikonlopun aikana ainoastaan nautittiin elämästä, syötiin ja shoppailtiin. Oli ihanaa, kyllä äiti saisi useamminkin käydä kylässä! Shoppailureissulta tarttui mukaan myös polkupyörä, jolla nyt hurauttelen koulun alueella tallista toiseen.

Viime viikonlopun vietin Skånessa. Keskiviikko iltana hyppäsin estetunnin Jens Fredricssonille ja sen jälkeen lähdin matkaan. 18.10-00.30 kesti matka Strömsholmasta Hörbyhyn. Jokavuotinen Breeders Trophy kisattiin Flyingessä viikon ja viikonlopun aikana. Pääsin toteuttamaan itseäni hevosenhoitajana vanhan työtiimin kanssa. Ohjelmassa oli aikaisia aamuja, 3 hevosen letitys per päivä, esteiden nostamista verryttelyssä, menestystä ja sijoituksia - täydellisyyttä! Viikonloppu oli ihana, oli ihanaa tavata kaikki vanhat työkaverit ja seurata hyvää ratsastusta sekä hienoja hevosia.

Maanantaina oli paluu todellisuuteen. Koulussa on meneillään english week ja kaikki opetus tapahtuu englanniksi. Tänään oli myös vuoden ensimmäinen tentti, johon lukeminen.... taisi unohtua. Nyt on aika palata kouluun, 18.30-20.30 meillä on klinikka Hans Hornin kanssa, joka valmentaa Ruotsin estemaajoukkuetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti