torstai 30. joulukuuta 2010

Hei pitkästä aikaa!

Hej allihopa! Blogi on ollut kirjoittajansa tavoin joululomalla. Joululoma oli aivan ihana. Keskiviikkona 15. päivä lensin Suomeen - lumisateesta ja huonosta kelistä huolimatta sekä juna että lento olivat minuutilleen aikataulussa. Lähdin sopivaan aikaan, torstaina täällä Hörbyssä oli lumimyrsky ja siitä oikeastaan alkoivat todelliset pakkaset. Joulun talliryhmä sai kärsiä jäätyneistä vesikupeista, lumihankeen jääneistä autoista, -25 asteen pakkasesta jne. Paljonkohan oli joulumieltä jäljellä sen viikon jälkeen...?

Kuten jo mainitsin, oma joululomani kotona oli siis Ihana. Lihottua tuli kilo jos toinenkin, mutta kotona ehti nukkua rauhassa (Bellan vieressä, tietty), nauttia takanlämmöstä ja viettää aikaa perheen kanssa. Ehdin nähdä äärettömän rakkaita ystäviä; Kristan, Annan ja Sallan kanssa ehdin viettää todellista laatuaikaa, PP oli mukana pizzaillassa, Annen kanssa lounastettiin Kukossa, Iidan kanssa organisoitiin glögi-ilta Aulangolle,  Lauran kanssa nähtiin nopeasti ja lisäksi vierailin Noran ranchilla. Annan kanssa ajettiin vielä Turkuun moikkaamaan Pusua ja siskon kanssa tehtiin jouluaattoyönä perinteinen reissu Urjalaan. Joulupukki toi hurjan määrän paketteja; paljon lämpimiä sukkia ja vaatteita (tulivat todella tarpeeseen), paksun romaanin joka tällä hetkellä kilpailee koulukirjojen kanssa, piikkimaton (joka oikeasti on todella ihana!) ja Ruotsin tontulta megamakee Kingslandin pipo. Lisäksi suklaata tuli kilotolkulla, suurin osa lahjoitettiin hyväntekeväisyyteen (lue: Aulangon Ratsastuskoululle).

Tapaninpäivänä oli sitten pakko palata takaisin. 1,5 viikkoa meni aivan liian nopeasti, viikko lisää hade inte varit helt fel. Lentokoneessa mut oli jostain syystä siirretty premiumluokkaan, sain siis matkustaa siellä niiden "vähän parempien ihmisten kanssa", sain ruuan ja jälkiruuan ja virvokkeita ;-)

Maanantaiaamuna alkoi tallivuoro Flyingessä. Kukaan ei vaikuttanut erityisen motivoituneelta, kaikki olisivat niin mielellään olleet vielä hetken aikaa kotona. Tallivuorot hoidettiin kuitenkin kunnialla, nuoret hevoset tuli ratsastettua  - paluu todellisuuteen, siis. Meillä jokaisella on nyt tallivuoro suunnilleen joka toinen päivä, huomenna (uuden vuoden aattona) ollaan koko jengi (n. 17 henkeä) aamussa ja loppu päivä ollaan jaettu. Huomenna mä teen Ninan kanssa tallia vielä lukiolaisten tallissa, siitä kun saa ihan palkkaa. Uuden vuoden kemut vietetään Flyingessä, siitä lisää sitten myöhemmin.

Yksi tyttö meidän luokalta on nyt päättänyt jättää kesken. Aikoo hoitaa tämän viikon tallivuorot pois alta ja sitten lopettaa. Yllättävän moni tuntuu olevan tosi väsynyt tai tyytymätön koulutukseen. Onko vika silloin koulussa vai opiskelijoissa?

HAUSKAA UUTTA VUOTTA KAIKILLE, PALATAAN ASIAAN 2011 !!! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti