torstai 9. joulukuuta 2010

Tenttistressi - bloggaaminen aina opiskelun edelle!

Mihin kaikki aika oikein häviää?! Minulla (joka siis karkaan lomalle 3 päivää etukäteen) on koulua jäljellä enää 3 päivää. Näihin kolmeen päivään mahtuu Lucia-aamiainen klo 7.00 maanantaiaamuna (eli koulupäivä 06.00-17.00), tiistaina tentti ruokinnasta ja käyttäytymisestä (aion kyllä vastata vain käyttäytymisen kysymyksiin ja jättää ruokinnan uusintaan) sekä ryhmätyön (jonka pituus tällä hetkellä huikeat 22 sivua) deadline.

Ryhmätyöllämme on nyt vihdoin oikein nimi; "Den varmblodiga hopphästens väg genom unghästtesterna - internationell jämförelse mellan Sverige, Nya Zeeland och Finland". Työ on käytännössä lähes valmis, se on ollut meidän handledarella tarkastettavana ainakn 5 kertaa. Meillä menee huomattavasti paremmin kuin muilla ryhmillä, sitten onkin vain kysymys onko sisältö riittävän laadukasta. Sain myös hurjasti hyvää palautetta kun kirjoitin kieliopillisesti virheettömämpää tekstiä kuin ruotsalaiset ryhmätoverini :-)

Voi tätä tenttistressiä! Hieno juttu että mä kuitenkin priorisoin bloggaamisen ennen sitä opiskelua...

Loppuun voin vielä mainita, että yhteystyö uuden tähtiratsun kanssa on aloitettu. Fixi on aika itsetietoinen neiti ja kuskilla on aika lailla opittavaa. Doriksella, sillä mun sisäänratsastettavalla, olen nyt kaksi kertaa ratsastanut irtonaisena ja se on niin hieno.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti