lauantai 21. joulukuuta 2013

Vähiin käy ennen kun loppuu


Nyt syyskausi lähestyä loppuaan ja reilun viikon päästä alkaa KEVÄTlukukausi. Viimeinen viikko ennen joulua on täynnä tekemistä enkä varmasti ole ainut joka on sitä mieltä. Viimeiset valmennustunnit on tältä vuodelta pidetty, kaikki taitavat tarvita aikaa joulun valmisteluun.

Oppilaani ratsastuskoululla ovat viimeisen viikon aikana saaneet kokeilla WE:ia eli Working Equitationia. Se on yksi ratsastusurheilun lajeista jossa mm. ratsastetaan pienen sillan yli, pujotellaan, avataan portti hevosen selästä ja paljon muuta. Sekä ratsastajat että hevoset tykkäävät että laji on aika hauska. Esteryhmäläisten kanssa pidettiin eilen clear round-esteratsastuskilpailu päättäjäisten hengessä.

Hevoseni Alex saa tehdä töitä koko viikon. Maanantaina oli estevalmennus, jossa hypättiin jumppasarjaa. Torstaina treenattiin vaihtoja ja harjoituspiruetteja kouluvalmennuksessa ja tänään tehdään samaa vielä kerran kun vuorossa on vúoden viimeinen koulutunti. Huomenna ja maanantaina käydään vaan maastossa kävelyllä, sitten alkaa Alexin viikon mittainen joululoma johon kuuluu vain tarhailua (ja itse poistun maasta Suomen puolelle).

Yliopiston puolesta ei kovinkaan paljon joululomaa vietetä, meillä on 2 suurehkoa tehtävää joiden deadline on 5.1. ja 10.1...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti