keskiviikko 15. tammikuuta 2014

KEVÄTlukukausi alkakoon!

VÅRtermin - KEVÄTlukukausi on nyt käynnissä! Talvi tuli tännekin, niin kuin kuulemma Suomeenkiin, sopivasti joulun jälkeen. Nyt on maa valkoisena ja pakkasta reippaat -10. Syy blogin hiljaiseloon on käsittämätön talviväsymys. En voi kutsua sitä talvimasennukseksi koska en ole lainkaan masentunut, olen vain ihan käsittämättömän väsynyt enkä tiedä mistä moinen jotkuu. Minähän siis en ole väsyvää tyyppiä. Totesin (väsynneille) työkavareilleni että alan olla väsynyt olemaan väsynyt. Väsyttää kun herää ja mitään ei saa aikaiseksi, ei jaksa koko päivää jos ei nuku päiväunia ja öisin voisin helposti nukkua 10 tuntia jos ehtisin. No, ehkä tää tästä menee ohi, muussa tapauksessa taidan mennä talviunille...

KEVÄTlukukausi tuo mukanaan vaikka mitä. Helmikuun alussa aloitan n. 2 kuukauden harjoittelun Strömsholman hevosurheilulukiossa. Harjoittelu kuuluu siis opettajan opintoihin. Alex muuttaa kuukaudeksi Strömsholmaan, kuukausen tehotreeniin. Odotan jo harjoittelun alkamista, on kiva palata hetkeksi takaisin Strömsholmaan. Lupaan, että yritän pitää teidät ajan tasalla harjoittelun tapahtumista!

KEVÄTlukukausi pitää sisällään 3 lähijaksoa Karlstadissa, niistä ensimmäinen alkaa 1,5 viikon kuluttua. Harjoitteluni ajan aion opiskella 150 %, jee... (?) Ratsikoululla KEVÄTkausi tuo mukanaan uuden kausisuunnitelman, muuten ratsastusta jatketaan samaan malliin,

KEVÄÄN kisakausi potkaistaan käyntiin jo 25.1., Alex lähtee Katrineholmaan ja kilpailemme vaativa B:4 -luokassa. Edellisenä päivänä vietän muuten 25 vee synttäreitä, aika rauhassa saa juhlia jos aikoo koulukisoihin seuraavana päivänä ;-)  Myös estehevoseni Hiawatha haluaa kohta aloittaa kisakauden mutta tovi vielä treenataan täällä kotona.


Mitä te haluatte lukea blogissani vuonna 2014?

3 kommenttia:

 1. Ideologiastasi niin ratsastajana kuin opettajanakin - minkä "koulukunnan" edustaja olet, miten asiat kuuluu tehdä?

  Jotain valmennusanalyysiä ois kiva lukea myös, joko niin, että olet itse ollut ratsastamassa, tai olet ollut jotain valmentamassa (tässä sellainen case study -jatkis ois helmi! ;)

  VastaaPoista
 2. haluisin lukee sitä millasta opiskelu opekoulussa on, eli sitä mitä ootkin jo kirjotellu :)

  VastaaPoista
 3. Toisinaan tarkempia kuvauksia ratsastuksesta eri hevosilla, mikä on ongelmallista kenenkin kanssa ja kuinka ratkot näitä ongelmia. Normaalista arjesta on kyllä aina mukava lukea! Kaikki postauksesi olen lukenut mutta en nyt muista, kuinka tarkkaan olet kertonut siitä kuinka päädyit juuri Ruotsiin, millainen tausta sinulla on kielen osalta (kuinka sujuvasti puhuit "lähtiessäsi" ja kuinka nopeasti sopeuduit kieleen) ja kuinka sopeutuminen yleisellä tasolla onnistui.

  VastaaPoista