torstai 3. lokakuuta 2013

Torstai

"Alan vahvasti epäillä että muistutat jonkinlaista robottia.. ehditkö missään välissä esim. syömään ? :D mutta kai sitä jaksaa kun pitää työstään."

Näin kommentoi "anonyymi" eilistä kirjoitustani hullusta viime viikosta. Kiitos kommentista, kyllä vähän hymyilytti ;) Rehellisesti täytyy sanoa että vähän on ollut aika tiukalla erityisesti ruuanlaiton suhteen. Eilen sain aikaiseksi laitettua kanalasagnea jonka ainesosat ovat odottaneet jääkaapissa 8 päivää. Kyllä sitä jossain välissä aina ehtii syödä, mutta kovin terveellistä ei viime viikkojen ruokavalio ole ollut. Mutta totuus on juuri niin kuin kirjoitat, kyllä sitä jaksaa kun tykkää siitä mitä tekee.

Tänään on jo ollut rauhallisempi päivä. Aloitin kl 7 ja pidin yhden valmennustunnin. Sen jälkeen ajoin Alexin maasta, tein tallin, otin kupin kahvia työkavereiden kanssa ja sen jälkeen hyppäsin Hiawathalla. Lounaalla olin ihan kotona ja söin sitä kuuluisaa kanalasagnea ;) Iltapäivä on mennyt koulutehtävien parissa. Olen hyvin ajantasalla koulun kanssa, mutta aina vähän stressaavaa kun tehtävät eivät ole valmiita... Lisäksi olen niin tottunut olemaan ulkona ja tekemään töitä ulkoilmassa että voi hitsi kun alkaa väsyttää heti kun istuu kirjoituspöydän ääreen! Kohta aloitan työt, illalla luvassa 3 ratsastustunninpitoa ratsikoululla ja yksi valmennustunti siihen päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti