tiistai 6. marraskuuta 2012

Toinen harjoitteluviikko ja RGB !!!

Ensimmäinen harjoitteluviikko ohi ja toinen kohta puolessa välissä. "Att göra"-lista alkaa pikkuhiljaa lyhentyä:

Katin TEHTÄVÄÄ/ATT GÖRA -lista

-Maksa laskut (ja pankkitili kiittää...)
-Esteratsastuksen oma-arviointi, palautus 30.11.
-Kouluratsastuksen oma-arviointi
-Didaktiikan "kartläggning" (tehtävänä oli seurata yhden 2-vuoden hippologin ratsastusta ja arvioida heikkouksia sekä vahvuuksia)
-Katis hoppspecial - estekurssin mainos
-Yritystalouden tehtävä, palautus lauantaina!
-Asiakastyytyväisyyskysely - jakoon!
-Miljöhusesyn (aloitettu)
-Kandintyön aloitus (kirjat on sentään haettu, huokaus...)

Nyt on aika alkaa keskittyä jäjellä oleviin tehtäviin. Asiakastyytyväisyyskysely on saatava pian jakoon, jotta ehdin käydä tulokset läpi ennen joululomaa. Eilen meillä Stora Ekebyn ratsastuksenopettajilla oli estevalmennus, valmentajana Arnold Assarsson. Minusta on ihailtavaa, että ratsastuskouluyrittäjä haluaa panostaa opettajien pätevytee ja antaa mahdollisuuden kehittää niin ratsastuksentasoa kuin teoreettisia taitoja.

Huomenna on tärkeä päivä. Rolf-Göran Bengtsson, esteratsastuksen mm-voittaja ja Pekingin olympialaisten hopeamitalisti, pitää klinikan Strömsholmassa. Aamupäivällä on suljettu klinikka ratsastuksen opettajille ja valmentajille, illalla loppuunmyyty klinikka n. 900 ihmiselle. Itse aion istua katsomossa aamusta iltaan (ja myydä vähän kahvia ja pullaa siinä välissä, luokkani vastaa myynnistä kolmessa eri pisteessä) ja kuunnella kaiken, mitä Roffella on sanottavaa. Klinikka tulee ansaitsemaan ihan oman päivityksensä täällä blogissa!

Fortsättning följer...:)

1 kommentti:

  1. http://kampukselta.blogspot.co.uk/2012/11/tunnustus.html tässä sulle tunnustus! :)

    VastaaPoista