tiistai 17. heinäkuuta 2012

Ihan tavallinen työpäivä

Tänään on ollut ihan tavallinen työpäivä. Aloitimme tallissa kl 7.30 ruokkimalla hevoset ja siivoamalla karsinat. Tiistaisin kaikki karsinat purutetaan, siivoamiseen meni siis normaalia enemmän aikaa. Tämän jälkeen osa hevosista tarhattiin, työkaverini aloittivat ratsastamalla omat hevosensa ja minä laitoin työnantajalleni päivän ensimmäisen ratsun kuntoon.

Hieman kl 10 jälkeen minä ja Julia ratsastimme lyhyen maastolenkin kahdella tallin hevosista. Meni varsin kivuttomasti tällä kertaa, seurasimme pellon reunaa auringon paisteessa. Jalustinremmi (fegisrem tai kauhukahva...) hevosen kaulan ympärillä on varsin suositeltava juttu kun maastoilee nuorilla ja epäluotettavilla nelijalkaisilla :-)

Ennen lounasta ehdin vielä ratsastaa yhden 4-vuotiaan. Olen hypännyt sisään kyseisen kaverin, on vähän hankala ja aikaisemmin huonolla asenteella - tänään kaikki sujui, vasen laukka kertaakaan vaihtamatta eikä ohjiakaan tarvinut repiä käsistä.

Lounas ja sen jälkeen vaihdettiin uudet hevoset tarhoihin. Iltapäivällä ajoin yhden hevosen maasta, sen jälkeen leikkasin muutaman harjan, jaoin heinää, lakasin ja haravoin, hain hevosia tarhasta ja oltiin lähen historiallisen aikaisin (kl 16.15) tallista valmiita.

Näin meillä.

Ihan tavallisen työpäivän päätteeksi ajattelin tarjoilla muutaman tämän hetken lempikappaleistani. Var så god o njut!

1 kommentti:

  1. Enemmän postauksia ihan tavallisista tallipäivistä!! :))

    VastaaPoista