keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Kun kouluun on kiva mennä!

Nyt on jo keskiviikko, enää kaksi koulupäivää jäljellä tällä viikolla. Mä en tiedä miten kuvailisin sitä tunnetta, joka aamu on ajoissa ylhäällä koska kouluun on vain niin kiva mennä. Nyt on toki vielä täydelliset olosuhteet; aurinko paistaa, on lämmintä ja elämä hymyilee. Voi olla toinen fiilis sitten, kun mittari näyttää -28 astetta ja lunta tulee vaakatasossa... Tällä hetkellä meillä on sopivasti kouluhommia; minään päivänä ei tarvi painaa 12 tuntia tallihommia, vaan aina on pieni tauko joko aamulla, keskellä päivää tai sitten koulu loppuu ajoissa. Ehtii siis ratsastaa omansa, kahvitella kavereiden kanssa, nukkua riittävästi tai kuten tänään; istua maneesissa ja seurata muiden ratsastustuntia. Ja tehdä koulutehtävät, sitten kun niitä tulee. Meillä on ratsastusta vähintään 1 tunti päivässä, teoriatunneilla käydään läpi ratsastuksenteoriaa, opettamista tai ratsastuskoulutoimintaa - toistaiseksi kaikki ovat niin käsittämättömän innostuneita, että tunnelma on katossa joka ainoalla tunnilla (välillä ehkä liiankin katossa, tänään esteratsastuksen teoriatunti oli lähinnä naurunsekaista sekamelskaa mutta olipa opettajallakin hauskaa).

Tämän fiiliksen haluaisin kuitenkin säilyttää - fiiliksen, kun kouluun on kiva mennä, ihan joka ikinen aamu. Kun on valmis imemään itseensä kaiken opin mitä opettajilla on annettavana, ja opettajamme ovat uskomattoman omistautuneita työlleen ja tekevät kaikkensa jotta me voisimme kehittyä. Suurin osa opettajista työskentelee alle 100% koululla; esim. esteratsastuksen opettajat pitävät omaa yritysta sivussa eli ratsastavat, kilpailevat ja hankkivat lisää kokemusta.

Tänään koululla oli muuten valokuvaaja, joka hankki materiaalia Strömsholman uusia kotisivuja varten. Pahimmassa tapauksessa kuvani tulee kaunistamaan niitä tulevia sivuja...

3 kommenttia:

 1. Hienoa lukea taas kuulumisiasi, ja kiva kuulla että viihdyt koululla (:

  VastaaPoista
 2. Komppaan edellistä, toivottavasti jaksat jatkaa blogin kirjoittamista!

  VastaaPoista
 3. blogissani on tunnustus :)
  http://suvi-thisismylife.blogspot.com/

  Ja kiva kun on taas kirjoittelut alkanut!

  VastaaPoista