sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Inspark (=sisäänpotku?)

Niinhän siinä sitten kävi, että auto kulki reitin Strömsholm -Flyinge - Hörby - Flyinge - Strömsholm aikaan 34 tuntia! Ei huonosti vai mitä? Perjantaiaamuna lähdettiin opiskelijaporukalla kohti Flyingeä potkaistaksemme uudet hippologit sisään, ehkä kastajaiset on oikeampi suomenkielen sana :-) Meillä on oma oppislaskunta, Hippologernas Akademiska Studentkår joka rahoittaa tällaiset tempaukset.

Menomatkalla eksyttiin. Tottakai. Vasta siinä vaiheessa kannattaa luonnollisesti laittaa navigaattori päälle ja tehdä päätös, että tästä lähin ainoastaan navigaattorilla saa olla mielipiteitä. Klo 15.00 kaarsimme Flyingen niin-kovin-tutulle parkkipaikalle. Tervehdimme uusia hippologeja, esittelimme oppilaskuntaa ja sen toimintaa, ja loputa poistuimme valmistelemaan illan aktiviteetteja. Uusia hippologeja on luokalla ainoastaan 23 kappaletta. 30 läpäisi pääsykokeen ja hyväksyttiin sisään, mutta 7 jätti aloittmatta. Todella harmi, rahaa kun on 30 opiskelijalle.

Kastajaisissa me mm. "madotettiin" uudet opiskelijat, läpäistiin esterata silmät sidottuna, vedettiin köyttä ja työnnettiin lantakärryjä pitkin ratsastuskenttää. Kastajaiset päättyivät kysymysrataan; yksi kysymys löytyi lammesta, toinen puusta ja loput kävelykoneesta joka luonnollisesti oli päällä. Uudet hippologit toivotettiin näin tervetulleiksi ja palkittiin pizzalla.

Minä ja Maria yövyimme Hörbyssä entisessä asunnossani, entisen kämppäkaverini luona. Vähän se oli kuin olisi omassa sängyssään nukkunut. Totesin tosin, että kyllä me Strömsholmassa viihdytään niin hyvin, että ei olla vielä valmiita palaamaan Skåneen  - vaikka onhan se Skånen maisema kauneinta mitä maailmasta löytyy. Kyytiin lähti vähän sinne etelään jääneitä tavaroita, lauantaiaamuna oli jo aika suunnata nokka kohti pohjoista.

Kuvamateriaalia luvassa kunhan Marie lataa ne tietokoneelle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti