tiistai 18. tammikuuta 2011

Uudet huonekalut ja villi hyppytunti

Mulla on ihana uusi kämppis! Eilen vietettiin laatuaikaa kehittävien ilta-aktiviteettien parissa, koottiin siis mun uudet Ikea-huonekalut (ne oli melko pienissä osissa ja voi sitä ruuvin ja mutterin määrää!). Uskomatonta mutta totta, tuloksena on yksi kirjoituspöytä joka oikeasti seisoo neljällä jalalla, nahkapäällysteinen työtuoli joka sekään ei ole vielä romahtanut sekä peili, joka on jo onnistuttu ripustamaan seinälle. Kuvamateriaalia luvassa heti, kun verhotankokin on saatu paikalleen.

Koulussa mulla on ratsastusviikko ja menee edelleen tosi huonosti. Eilen hypättiin ensimmäistä kertaa, se nyt meni vähän paremmin - kaikki hevoset oli villejä joulun hyppytauon jälkeen, pukitteli ja otti lähtöjä. Opettajana meillä oli Peter Eriksson, joka on itse ratsastanut yhdet jos toisetkin olympialaiset.

Maanantain oppitunti oli mielenkiintoinen ja käsitteli useita eri mahdollisuuksia pitää hevosta, eri tallimuotoja siis. Heti tulee mieliteko pistää pystyyn oma talli ja pihatto ;-) Tiistain pedagogiikan aiheena oli opettaminen, eli miten ja miksi jne. Tänään meillä on sadelkunskap-päivä, tulee joka satulasetä kertomaan eri satuloista, toppausmateriaaleista ja käydään läpi satulan sovitttamista.

4 päivän päästä mä lähden Saksaaan !!

3 kommenttia:

  1. Enkö mä tosiaan oo kirjoittanut siitä aikaisemmin? :D Mut on jostain käsittämättömästä syystä valittu edustamaan meidän koulu sellaiseen Dressage Workshop tapahtumaan mistä kukaan ei tiedä yhtään mitään. Meitä lähtee 4 opiskelijaa ja 3 opettajaa, sunnuntaina meno ja tiistaina paluu. Mulla on jo nyt suorituspaineita kun siellä pitää kuulemma ratsastaakin ;D

    VastaaPoista