torstai 6. tammikuuta 2011

Unghästexam - check! Redovisning - check!

Olen nyt virallisesti päässyt hyväksytysti läpi kaikista unghäst-kurssimme eri momenteista. HURRAAA! Nyt tämä kaikkein työläin kurssi on ohi ja maanantaina alkaa ratsastus. HURRAAA!

Ensimmäinen momentti näyttökokeissamme oli nuoren hevosen juoksuttaminen. Olo oli itsevarma, tiesin tarkalleen mitä pitää tehdä ja itse juoksutus meni paremmin kuin hyvin. Seuraava momentti oli ratsastus, joka meni myöskin ihan hyvin. Suoritin kaikki tehtävät, palautteessa tuli että ylävartalolla pitäisi olla enemmän mukana liikkeessä. Kolmas momentti oli hevosen esittäminen maasta käsin ja meitä arvosteli Bo Jenå, kouluratsastuksen maajoukkeen kapteeni joka on Ruotsin parhaita esittämään hevosta maasta. Tämäkin momentti meni hyvin, tein yhden pienen virheen kun väistin väärälle puolelle mutta palaute oli vain positiivista ja oli varmasti tässä ryhmämme parhaita ;-)

Keskiviikkona oli näyttökoe irtohypytyksestä. Irtohypytyksen tuomarointi meni loistavasti, saatiin tuomaroida hienoa kapasiteetikasta hevosta joka hyppäsi hienolla tekniikalla ja oli muutenkin aika upea. Irtohypytyksen johtamisessa tehtiin arviointivirhe ja nostettiin liikaa, sen jälkeen vain yleisesti sekoiltiin eikä osattu enää päättää mitään - hyväksytty tuli kuitenkin, mutta ei varmasti sen enempää.

Tiistaina oli myös Projektityön esittäminen. Maanantai ilta istuttiin powerpointtia valmistelemassa ja koko tiistai illan harjoittelin omaa osuuttani (jätin jopa ratsastamatta sen takia, mahdollisesti ensimmäinen kerta ikinä että laitoin koulutyöt hevosen liikuttamisen edelle...). Jatkoin osuuteni harjoittelua autossa matkalla kouluun ja siinä vaiheessa kun astuin yleisön eteen osasin kaiken sanasta sanaan ulkoa, pidin jatkuvan katsekontaktin yleisöön ja koko mun ryhmä todella loisti siellä edessä. Saatiin sitten opettajilta palautetta; oli kuulemma paras esitys mitä he ovat aikoihin nähneet, kaikki mitä tehtiin oli loistavaa. Ryhmätyö on loistava. Ei yhtään negatiivista sanaa mistään !!! Kyllä siihen työhön uhrattiinkin sitä aikaa... Arvosana tulee sitten ensi viikolla, jännityksellä jäämme odottamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti