maanantai 1. marraskuuta 2010

Uusi block, uudet kuujet

Tultuani kotiin viiden aikaan ja istahdettuani tietokoneen äärelle tajusin, että tänä iltana ei ole mitään, mitä mun täytyisi tehdä. Toki aion ratsastaa ja kouluhommia on jonossa odottamassa, mutta mikään deadlineista ei ole lähipäivinä ja ruokinnan minitentti on takana. Tällainen vapaailta tuli täytenä yllätyksellä ja nyt jo stressaa se, että käytän tällaisen vapaa-ajan väärin ;-) On jo jotenkin niin tottunut siihen, että päivän aikana ei ehdi kaikkea mitä haluaisi.

Tänään oli siis ruokinnan dugga, joka on minitentti - nyt piti olla vähän käsitystä kaikesta, lopputentissä pitää sitten tietää kaikki kaikesta. Jo kysymyksiä lukiessani tajusin keskittyneeni vääriin asioihin. Mutta niin, luin enemmän sellaisia asioita mistä tiesin ennalta jonkin verran ja syvensin tietämystäni niistä; esim. proteiinien ja hiilihydraattien kemiallisesta rakenteesta, koostumuksesta jne. En ollut edes sivusilmällä vilkaissut säilöheinän tuotantoa - ja se oli virhe.

Nyt on myös virallisesti aloitettu kurssi "nuoret hevoset". Meitä on aina kaksi per hevonen, minun ja Sophien sisäänratsastettava on 2-vuotias tamma nimeltä Doris (Richfield - Don Schufro), stor som ett hus mutta vaikuttaa muuten ihan fiksulta. Opettaja on todellinen persoona (eikä välttämättä positiivisessa merkityksessä...) ja kurssista tulee varmasti mielenkiintoinen. Ja raskas, koska noiden varsojen kanssa tehdään töitä joka päivä.

Niin tosiaan, kellojen siirtäminen aiheutti todellisen kaaoksen ja ajaessani kohti Flyingeä sunnuntaiaamuna en ollut varma, onko kello 4.45, 5.45 vai 6.45. Tuo kellojen siirtäminen aiheuttaa todellakin syysmasennusta, kello ei ole edes kuutta ja täällä on aivan pilkkopimeää... Suklaan kulutus lisääntyy tässä taloudessa radikaalisti kun talviaika alkaa :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti