perjantai 17. tammikuuta 2014

Perjantai on viikon kiireisin päivä...

Perjantai on ehdottomasti viikon kiireisin päivä. Ennen kl 13 olin tehnyt tallin valmiiksi, pitänyt 3 valmennustuntia ja ratsastanut 2 hevosta. Det ni!

Minulla on ratsastettavana tämän kuukauden yksi ruuna, josta olisi tarkoitus tulla tuntiheppa. Ruuna ei tosin taida olla samaa mieltä, se pukittaa niin uskomattomaton paljon aina ensimmäisissä laukannostoissa että voisin pyyhkiä pölyt kattolampuista. Alex kävi tänään vain maastossa kävelemässä, kahlattiin hangessa auringon paistaessa ja oli aika ihanaa.

Illalla pidin tunteja ja alkeiskurssi on se mikä vie voimat, illan paras hetki on junnujen estevalmennus. Olen valmentanut näitä kahdeksaa junnua elokuusta asti ja ovat kehittyneet niin paljon, että estetunneista tulee joka viikko hauskempia ja hauskempia.

Päätin illan jääkylmässä maneesissa Hiawathan kanssa, hypättiin pientä 90-100 cm rataa. Luulen että Hiawatha on hevonen joka tulee hyppäämään paremmin ja paremmin sitten kun esteitä saa nostaa. 21.30 sammutettiin maanesista valot ja nyt sulattelen jäätyneitä varpaita tässä patterin vieressä...

1 kommentti:

  1. OIkein paljon onnitteluja 25 v synttärisankarille !!!!!!
    Taidat olla syntymäpäivänäsi työn touhussa.

    VastaaPoista