tiistai 16. huhtikuuta 2013

Viikkokatsaus

Viikonlopun estekisat menivät hyvin. Starttasin kaksi 120 cm: luokkaa ja tulos oli 4 virhepistettä molemmissa, eli yksi pudotus. Ensimmäinen rata oli vähän turhan varovainen, olisin tarvinnut enemmän peruslaukkaa. Toinen rata oli paljon parempi; ratsastin hyvää laukkaa hyviin etäisyyksiin, valitettavasti yksi puomi tipahti... Mutta kokonaisuus oli hyvä, toivotaan puhtaita ratoja ensi kerralla. Perjantaina on seuraavat kilpailut ja silloin jo ulkokentällä, vau!

Huomenna on kandintyön opponointi. Olemme olleet vapaalla kandintyöstämme nyt viikonlopun yli ja on ollut IHANAA. Olen ehtinyt harjata hevosiani, imuroida, laittaa ruokaa ja iltaisin olen jopa ehtinyt katsoa telkkaria. Ja syödä jäätelöä. Mutta niin se laiskottelu loppuu huomenna kun tiukat oponentit antavat kasoittain palautetta teoksestamme ja sitten on 2,5 viikkoa aikaa tehdä siitä täydellinen. Eli seuraava vapaailta 2,5 viikon kuluttua...

Kuten sanottu, viikonloppuna luvassa sekä este- että koulukilpailut. Medina kilpailee esteillä perjantaina; maanantaina sai Medina levätä, tänään tiistaina tein lyhyeämmän ratsastuskerran ulkokentällä, huomenna vähän hypätään, torstaina irroittavaa puomityöskentelyä ja perjantaina kisat. Viikonloppuna sitten vain maastoillaan. Alex aikoo kilpailla koluratsastuksessa sunnuntaina. Maanantaina Alex oli mukana koulussa ja teki rankan kouluratsastustreenin, oli raukka ihan poikki sen jälkeen. Tänään ollaan vain kävelty maastossa. Huomenna helpompi koulutreeni (tai ehkä puomeja...), torstaina kunnon koulutreeni ja ratsastan kouluohjelman kerran läpi. Perjantaina maastoilu, lauantaina vähän trimmataan ja vain tsekataan että kaikki toimii. Ja minä nautin viimeisestä "kandittomasta" illasta ja syön appelsiiniä tv:n äärellä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti