perjantai 29. maaliskuuta 2013

Hevoset & Ratsastus 3/2013

Oletteko jo lukeneet uusimman Hevoset & Ratsastus -lehden? Lehdessä on upea 3 sivun juttu hippologikoulutuksesta. Kiitos päätoimittaja Jutta Koivula että saatiin aikaiseksi tämä artikkeli, nyt toivotaan että mahdollisimman monen kiinnostus koulua kohtaan herää :-)

Täällä mennään sitä rataa että illat ja yöt menee kandintyön parissa, viikonloput kisoissa ja töissä, ja loppuaika koulussa. Viime viikolla ehdin pikavisiitin Suomeen ja nyt voisi sanoa että loppuspurtti koulussa on alkanut. Kandintyön tulosten työstäminen on yhtä tuskaa, olen huono excelin käyttäjä (ja lisäksi uusin excel ei muistuta lainkaan sitä mitä lukioaikana opeteltiin käyttämään...). Jos joku teistä on taitava tekemään excel-digrammeja niin apu on tervetullutta!

Toissa viikonloppuna kilpailin uuden estehevoseni RS Medinan kanssa. Sijoitus 110 cm:n luokassa ja pari pudotusta 120 cm:ssä. Jotta saa startata 130 cm pitää kvaalata; kaksi puhdasta aluetason 120 cm:n tulosta. Tavoite on kvaalata (ja ehkä startata) kevään aikana, saa nähdä ehditäänkö. Kuten sanottu, koulu on vain 8 viikkoa jäljellä...

Alex aikoo kilpailla kouluratsastuksessa maanantaina. Pääsiäinen menee koulussa tallivuorossa ja ratsastustunteja pitäessä. Hej o hå!

3 kommenttia:

 1. Kävin ostamassa Hevoset ja Ratsastus lehden. On todella hyvä juttu. Kiitos.

  VastaaPoista
 2. Hei. Kiinnostus heräsi ja 8.luokkalainen kouluratsastajatyttäreni ilmoitti lähtevänsä opiskelemaan lukion jälkeen hippologiksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Upeaa! Siinä on hyvä syy tsempata yläasteen ja lukion ruotsintunneilla ;)

   Poista