tiistai 12. maaliskuuta 2013

Uusi jakso!


Jakso neljä (ja kolmevuotisen hippologikoulutukseni viimeinen jakso) on pyörähtänyt käyntiin. Nyt olemme koko luokka paikalla koulussa, yhteensä 15 opiskelijaa. Tallitöitä on siis vähemmän kun tekijöitä on enemmän. Ratsastustakin on vähemmän - jokaisella opiskelijalla on 1 hevonen. Saimme läpi ehdotuksemme siitä, että viimeisen jakson aikana saisimme valita "grenspecifikt" eli suuntautua joko koulu- tai esteratsastukseen. Toiveet menivät varsin tasan ja minä kuulun siihen 8 opiskelijan porukkaan, jotka erikoistuvat esteratsastukseen.

Kuluneella viikolla olen ehtinyt vetää kisatakin päälle kolme kertaa! Hevoseni Alexin kanssa olimme kouluratsastuskilpailuissa maanantaina ja keskiviikkona. Nyt meillä on yksi kvaali, vielä tarvitaan yksi jotta saamme startata vaativaa B:tä. Lauantaina oli uuden estehevoseni, RS Medinan kanssa hyppäämässä yhden luokan aluestekilpailuissa. Medinan kanssa lähdetään sunnuntaina hyppäämään 110 ja 120 cm. Uudet valkoiset kisahousut tulivat tarpeeseen, kyllä niitä nyt kulutetaan!

Vaikka koulussa ollaan fyysisesti vähemmän niin ei meiltä tekeminen lopu. Kandintyö ei valmistu itsellään. Olemme vähän aikataulusta jäljessä - ahressimme pitkään kyselylomakkeen parissa, jonka aiomme lähettää kaikki Ruotsin ratsastuskouluille joita pyörittää ratsastusseura. Niitä on n. 400 ja liitolla ei ole mitään sähköpostilistaa - olemme siis kahlanneet läpi n. 500 ratsastusseuran kotisivut, katsoneet pyörittääkö seura ratsastuskoulua ja sitten kopioineet sähköpostiosoitteen. Huomenna lähetämme lomakkeen eteenpäin, jee!

2 kommenttia:

  1. Hei, millaiset pääsykokeet tuohon hippologikoulutukseen on?

    VastaaPoista
  2. Voi ei... älä sano että koulutus loppuu kohta. Blogia on ollut kiva lukea kun tuo Hippologikoulutus kiinnostaa. Itse toivon pääseväni ensi syksynä Flyingeen työssäoppimaan.

    VastaaPoista