maanantai 28. toukokuuta 2012

Viikkokatsaus


Viime tiistaina oltiin siis kuuntelemassa liiketalouden luentoa. Keskiviikkona olin kämppikseni Ninan kanssa lapsenvahtina; työkaverimme Erican 12-viikkoinen berninpaimenkoira Judith oli meillä viettämässä iltaa. Hurmaava otus! Lievää koirakuumetta havaittavissa...Torstaina vietimmä päättäjäisiä Stora Ekebyn ratsastuskoululla. Kutsuttu oli koko ratsikoulun henkilökunta, kaikki tilalla työskentelevät sekä seuran hallitus. Ilta alkoi lehmä-safarilla, tunnin verran ajelimme pitkin laitumia traktorin peräkärryssä. Stora Ekebyssä kasvatetaan ekologista lihakarjaa. Saimme kuulla tilan historiasta, lehmäroduista ja tapasimme Martinin (sonni) sekä Martinin 50 vaimoa ;-)
Perjantaina vietimme todellista vapaailtaa Västeråsin kevätmarkkinoilla. Kuvassa Nina ja ruotsalainen markkinaherkku; langos.Viikon aikana ehdimme myös hypätä maastoesteitä!! Kuvissa minä ja estehevoseni Arwen. Kuvien (C) Angelica Mattson/Carin Brosäter.
Perjantaina oli myös viimeinen kouluradan ratsastus - käytännössä myös viimeinen kerta kun ratsastin hienolla Volframilla. Ratsastis vaativan C:n, saman kuin viimeksi, tuloksella 64,6 % ja leikkimielisen kilpailumme voittoon. Nyt alkaa ymmärtää miten hienoilla hevosilla olemme saaneet koko vuoden ratsastaa, ei mitenkään raskisi lähteä kesälomalle!

Viikonlopun aurinkoinen maastoretki; Kati & Volfram sekä Nina & Carneau

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti