keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Unohtunut PIN-koodi ja pääsykokeita

En ole päässyt lainkaan bloggailemaan, koska onnistuin lukitsemaan internettini lyömällä PIN-koodin kolme kertaa väärin. Kaikkien näiden vuosien jälkeen, eräänä iltana vain satuin unohtamaan oikein pin-koodin. Onkohan tämä dementian alkua...? Viikko meni odotellessa PUK-koodia, jolla sain sitten vapautettua lukituksen. Hienosti toimittu.

Koulussa loppu häämöttää. 8 koulupäivää jäljellä. Viime viikolla meillä oli opettamisen näyttökoe. Jokainen sai kuvitteellisen kohderymän ja aiheen; oma kohderyhmäni oli hevoslukion 3. vuosikurssi ja aiheena hevosen esittäminen maasta käsin. Meni hyvin, toivottavasti myös arvostelu tulee olemaan hyvä. Huomasi miten paljon kaikki ovat kehittyneet ja saaneet hurjasti itsevarmuutta opettamisessa. Huomenna torstaina on viimeinen tentti, ratsastuksen teoria. Pitäkää peukkuja!

Flyingessä on tapahtumarikkaat viikot meneillään. Viime viikolla oli upouuden ratsuttajakoulutuksen pääsykokeet, tällä viikolla kandidaattivuoden sekä uusien hippologien pääsykokeet, ensi viikolla testataan nuorten hevosten ratsuttajia.

1 kommentti:

  1. Siis mulle on käynyt ihan samoin pankkikortin kanssa, se pin kun tulee niin selkäytimestä, ettei sitä edes muistaisi tai osaisi sanoa kysyttäessa. Siinä tilanteessa sen vain näppäilee automaattisesti :D

    Tsemppiä viimeiseen tenttiin, mulla vasta alkaa tenttiurakka ensiviikolla...

    VastaaPoista