tiistai 3. toukokuuta 2011

Pedagogiikkaa, suullinen ja estenäyttö

Mitäs sitä onkaan pääsiäisen jälkeen tapahtunut? Vime perjantaina olin vaipaapäivällä koulusta - ei siis lainkaan oppitunteja! Todellista luksusta. Nautin päivästä hevosenhoitajana; talliin klo 6.00, ensimmäinen hevonen kuntoon ja traileriin klo 7.00. Ajelimme Henriksdalin  kilpailuihin, Olof kilpaili tällä hevosella ja sitten ajelimme takaisin kotiin - kotona muut olivat sitten lastanneet rekkaan 6 uutta hevosta ja aika lailla varusteita. Sitten lähdettiinkin matkaan ja koko päivä vietettiin kilpailuissa auringonpaisteesta nauttien.

Lauantaina tein kisadebyytin omalla hevosellani. 4vp molemmista luokista mutta ihan oikei radat ja hyvä fiilis jäi ensimmäisistä yhteisistä kisoista. Nyt on todellinen kilpailuhimo ja kisakalenteri alkaa pikkuhiljaa täyttyä.

Sunnuntaina olisi ollut vapaapäiväni ja niin olin suunnitellut nukkuvani pitkään. Joku korkeampi voima kuitenkin päätti toisin - klo 6.03 heräsin stressaantuneena kaikista tekemättömistä koulutöistä, 6.30 kävin iloksen ruokkimassa hevoset ja 7.15 istuin koneen ääressä kirjoittamassa pedagogiikan tehtäviä. Pedagogiikan kurssimme on ainoastaan 5 opintopistettä (högskolepoäng) mutta tehtävää on kyllä jokaisen pisteen edestä. Lähes tauotta pakersin niiden oppimista ja kommunikaatiota käsittelevien tehtävien parissa klo 16 asti. Mutta valmista tuli!

Loppuilta meni valmistautuessa ratsastuksen teorian suulliseen näyttöön, joka oli maanantaina. Siinä jokaiselle arvotaan aihe, josta pitää sitten puhua kaikki mitä tietää - tämän jälkeen muuta täydentävät, jokaisen täytyy siis osata täydentää kaikkia aiheita. Kerrankin minulla oli vähän arpaonnea, aiheeni oli pohjeavut ja tulos näytöstä hyväksytty.

Tänään olen suorittanut esteratsastuksen näyttäkokeen. Jäi hyvä fiilis! Arvostelu saadaan myöhemmin, palaan sitten asiaan. Huomenna kouluratsastuksen näyttö, olkoon voima kanssani...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti