torstai 29. toukokuuta 2014

Kisoja, kisoja, kisoja...

Kiitos kaikkille onnitteluista sitten viime päivityksen!

Kesä alkaa olla jo ihan oikeasti täällä. Olen ollut yliopistolla viimeistä kertaa tämän lukuvuoden aikana. Kolme oikein onnistunutta päivää muiden opeopiskelijoiden kanssa, hyviä seminaareja toinen toistaan parempia luentoja. Ja sitä opiskelijaelämää eli terassilla auringosta ja viinistä nauttimista joka ilta koulun jälkeen...

Viime viikonloppu koostui kilpailuista kilpailujen perään. Lauantaina esitin sisäänratsastamani 3-vuotiaan kolmevuotistestissä; testiin kuuluu irtohypytys, rakenne- ja askellajiarvostelu kun hevonen esitetään maasta käsin ja vapaaehtoinen ratsastuskoe. 3-vuotiaamme käyttäytyi esimerkillisesti ja oli hyvin valmisteltu tehtävään.

Sunnuntaina hyppäsimme joukkueen kanssa Allsvenska 3-divarin viimeisen osakilpailun. Minun ratsunani oli Hiawatha, jonka työnantajani omistaa. Joukkueeni voitti päivän osakilpailun ja tuli kokoaniskilpailussa kolmanneksi! Estekisojen jälkeen lähdin vielä Alexin kanssa koulukisoihin, oli siinäkin lajissa joukkuekilpailun viimeinen osakilpailu. Ratsastin kasaan 64 % vaativassa B:ssä mutta muuten ei sijoituksia tullut sillä saralla.



Kati & Hiawatha

Koko Stora Ekebyn joukkue!

Kati & Hiawatha

3 kommenttia:

  1. Nyt on aika toivottaa hyvää kesää ja kiittää mielenkiintoisista lukuhetkistä.
    Kiireinen talvi on sinulla takana ja hyvin olet pärjänny. Onnittelut.

    VastaaPoista
  2. Sulla on ihana blogi! :) haaveilen itse että joskus pääsisin Flyingeen opiskelemaan... :) ja tuo hevosaineiden opettajan ammatti kuulostaa todella mielenkiintoiseltä! :)

    VastaaPoista