lauantai 1. kesäkuuta 2013

HIPPOLOGIAN KANDIDAATTI - Kandidatexamen i hippologi

Kolmen vuoden hippologiopinnot ovat tulleet päätökseensä.



Keskiviikkona meidät "potkaistiin ulos" kakkosvuoden hippologien toimesta. Torstaina vietettiin päättäjäisiä yhdessä opettajien, kakkosten ja Strömsholman johdon kanssa. Perjantaina oli viimeinen virallinen koulupäivä joka päätettiin yhteiseen lounaaseen auringossa.

Nyt on aika sanoa hejdå niille, joiden kanssa olemme jakaneet elämämme kuluneiden kolmen vuoden aikana. Ja mikä ihana, uskomaton porukka me olemme olleet! Aika sanoa kiitos niille, jotka ovat halanneet sinua voittaessasi, auttaneet sinut ylös tippuessasi, halanneet sinua voittaessani. Sanoa kiitos niille jotka ovat kusanneet sinua ensiapuun, kotiin yökerhosta, kotiin lentokentältä ja juna-asemalta.

Aika sanoa hejdå niille, jotka ovat tehneet saman matkan kuin sinä, tsempanneet yhtä kovasti kuin sinä. Niille, jotka tuntevat sinut paremmin kuin moni muu, ja jotka tulevat olemaan ainoita jotka täysin ymmärtävät sinua näiden kolmen vuoden jälkeen. Niille, jotka tulivat voileivän ja kahvikupin kanssa kun tiesivät, ettet ehtinyt syödä lounasta. Niille, jotka ovat siivonneet hevostarhoja kaatosateessa, tehneet sarjavaihtoja, hypänneet 160 cm, saaneet ruhjeita ja mustelmia - niille jotka eivät ole hetkeäkään katuneet että lähtivät tälle matkalle.

Me teemme historiaa ja olemme ensimmäiset hippologit jotka valmistuvat kolmevuotisesta ohjelmasta. Me olemme uskomattomat ylpeitä kaikesta oppimastamme. Kaikki olemme yhtä surullisia siitä että matka on nyt ohi, ja tämä aika ei koskaan tule takaisin.

4 kommenttia: