keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Hippologista lukion opettajaksi!

Nyt se on allekirjoitusta vaille varmaa, että syksyllä puhaltaa uudet tuulet! Olen saanut viran Strömsholman ratsastuslukiosta! Tästä on ensin kuiskailtu, sitten keskusteltu ja sitten huhuiltu jo useamman kuukauden ajan. Elokuun alussa aloitan, töitä teen 70 % lukion ensimmäisen ja toisen vuosikurssin esteratsastuksenopettajana ja tokaluokkalaisten luokanvalvojana.

Voiko se tästä jännemmäksi enää mennä?! Luvassa siis todellisia uusia haasteita!

10 kommenttia:

 1. Oi onnea kuulostaa kivalta!

  VastaaPoista
 2. Hienoa, onnittelut. Tulossa jälleen tapahtumarikas talvi ja paljon uusia haasteita. Onnea ja menestystä.

  VastaaPoista
 3. Hei! Olen tutkiskellut tuota hippologi koulutusta, mutta vielä en vuodentakaisella lukio ruotsilla kaikkea saa selville, haluaisitko vähän vaihdella spostia kanssani tuosta koulutuksesta? :)
  mietinnän alla siis on ollut esim.
  pääsyvaatimukset ja hakuprosessi, suuntautumis mahdollisuudet ynnä muut vastaavat. Vielä hakeminen ei ole ajankohtaista, mutta siihen arvelin tähdätä :) sähköpostini on ninnaiina@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti, voit kirjoitella minulle osoitteeseen kati.ojala@telia.com :-)

   Poista
 4. WAUDE!!! Hyvä Katiska!! <3

  VastaaPoista
 5. Mietin tässä, että kun heppahommat ylipäätään kiinnostaa, mutta varmaan koskaan ei tule olemana mahdollista lähteä opiskelemaan hippologiksi niin olisiko mahdollista, että tekisit postauksen kirjoista joita luitte koulutuksen aikana. Ruotsi taipuu kuitenkin hyvin, joten olisi kiva saada luettua edes jotain niitä materiaaleja mitä koulussa luetaan. Tietysti vaikeampi toteuttaa jos kaikki materiaalit ovat opettajien itse kirjoittamia dioja, mutta jos on ollut jotain oikeita oppikirjoja niin olisi kiva saada jonkinlaista listaa niistä. Mutta toki mikään pakkohan tätä toivetta ei ole toteuttaa.

  Kovasti onnea uudesta työpaikasta! Kuulostaa tosi mahtavalta ja varmasti erilaiselta mitä aiemmat talvet ovat olleet. Mielenkiinnolla seuraan jos blogiin tulee joskus päivitystä siitä arjesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Oikein hyvä idea, ehdottomasti laitan päivitystä kirjoista joita ollaan hippologikoulutuksen aikana käytetty! Saattaapi tulla jo tämän viikon aikana ;-)

   Poista
 6. siis mitäs sä teet sitten sen lopun 30% työajasta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 70 %:n virka Strömsholmassa, 20 %:n virka Stora Ekebyn Ratsikoululla, 100 %:n opinnot jouluun asti ja siihen päälle 2,5 hevosta ja muutama yksityisoppilas. Eli vapaa-ajan ongelmia ei pitäis tulla...;-)

   Poista