maanantai 9. syyskuuta 2013

Miten tässä taas kävi näin?

Miten tässä taas kävi näin? Muistatteko muutama viikko sitten, kun valitin liiallisesta vapaa-ajan määrästä? Japp, nyt on siitä ongelmasta päästy eroon ;) Väitän, että hippologina hankin itselleni valtavasti tekemistä koska en enää osaa olla vapaalla.

Kuinka paljon viikkoon saadaan mahtumaan? No, minulla on tällä hetkellä 3 hevosta. Oma hevoseni Alex, jolla ratsastan vain itse ja 6-7 päivää viikossa. Hiawatha, joka tosin tällä hetkellä on toipilas, mutta jolla ratsastan 5-6 päivää viikossa. Tästä viikosta lähtien minulla on ratsutuksessa 8-vuotias Lotta, joka on ensimmäinen oikea "hevosasiakkaani", eli hevonen jonka kouluttamisesta minulle maksetaan. Lotan ratsastuksen jaan kollegani Cickin kanssa, eli ratsastuspäiviä tulee 3-4 viikossa.

Teen töitä ratsastuskoululla reilun 50 %, eli n. 22 tuntia viikossa. Maanantait tallissa, torstai-, perjantai- ja sunnuntai-illat pidän tunteja. Tämän lisäksi sijaistan jonkun ollessa poissa, järjestän kilpailuja ja extra-aktiviteetteja jonkun kerran kuussa.

Lisäksi minulla on 5 yksityisoppilasta, eli yksityistunteja tulee n. 8 tuntia viikossa. Ne jakautuvat kaikille viikonpäiville.

Muistinko mainita että opiskelen 100 % eli täyspäiväisesti etäopintoina? Ja huomenna ajattelin mennä treffeille. Kuinka monta tuntia sinun vuorokaudessasi on?? ;)


LIVE HARD, LIVE YOUR DREAM!

1 kommentti: