keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Työntäyteinen viikko

Suomen Ratsastajainliitto kirjoittaa sivuillaan Kyra Kyrklundin professoriksi nimittämisestä, lue lisää TÄÄLTÄ. On siis hyvin mahdollista, että ensi vuonna Kyra pitää hippologeille ratsastustunnin!

Meneillään on työntäyteinen viikko ja tallivuoro Flyingessä. Maanantaina aamupäivällä oli ratsastusta ja iltapäivällä puhuttiin ruokintaan liittyvistä sairauksista. Illalla kirjoitin loppuun tehtävän siitä fosforista ja palautin. Tiistaina aamulla kävin tallivuoron jälkeen ostamassa leipomosta tuoretta leipää ja aamiaisen merkeissä saatiin kirjoitettua yksi ryhmätyä kavalettityöskentelystä. Iltapäivällä oli estetunti ja saatiin nauttia Flyingen lämmitetystä suuresta maneesista, jonka katto viimeinkin on korjattu. Tänään keskiviikkona kirjoitin Miljö-tentin ja iltapäivällä ratsastin. Lisäksi sain kirjoitettua valmiiksi palautustehtävän, jonka aiheena oli mm. koneellinen ruokinta ja korsirehun laatu.

Huomenna on luvassa MAASTOESTEITÄ ja opettaja JAN JÖNSSON (Piia Pantsun appiukko;-). Tarkempi kertomus ja toivottavasti myös kuvia luvassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti